torstai 27. lokakuuta 2016

Haudehoito

Haudehoito on hoitomuoto, jossa käsitellään hiuspohjaa ja vaurioituneita hiuksia lämmön, hieronnan ja haudehoitoaineen avulla. Hoidolla korjataan vaurioituneita hiuksia, ylläpidetään hiusten kuntoa ja ennaltaehkäistään mahdollisia vaurioita.

Spring Haarkur Packung -hoitonaamio suojaa sekä hoitaa vaurioitunutta hiusta. Hoitonaamio sisältää hevosen luuytimen uutetta, joka hoitaa hiusta. Tuote on sopii erittäin hyvin vaurioituneille ja huokoisille hiuksille.

Spring-Style Intensiv-Haarkur Aloe Vera -hoitonaamio, joka parantaa hiuspohjaa ja hiusten kuntoa kosteuttaen sekä hoitaen. Hoitonaamio antaa hiukselle pehmeän, silkkisen ja kiiltävän lopputuloksen.

Spring-I-Ness Creme Haarkur Elastin -hoitonaamio on tarkoitettu kuiville ja huokoisille hiuksille. Hoito ravitsee kuivaa hiusta juuresta latvaan. Lopputulos on pehmeä ja silkkinen.



Pesu ja hoito

Laita asiakkaalle niskaliina sekä kappa. Selvitä hiukset. Tee analyysi hiuksista sekä hiuspohjasta. Valitse sopivin hoitotuote hiuksille. Pese hiukset shampoolla ja huuhtele hyvin, jos hiukset on hyvin likaiset pese ne kahteen kertaan. Kuivaa hiukset pyyhekuiviksi. Selvitä pyyhekuivat hiukset. Tee ristipäänjako. Oikea määrä hoitotuotetta on 1:1, eli esimerkiksi 1 kauhallinen hoitonaamiota ja 1 kauhallinen kuumaa vettä. Sekoita vesi ja hoitonaamio kulhossa. Ota toinen hieman isompi kulho, johon laitat kuumaa vettä. Laita hoitonaamio vesikulhon päälle. Aloita hoitonaamion levitys tyvestä ristipäänjakojen mukaisesti. Sen jälkeen aloitetaan levitys n. 1 cm paksuisilla osioilla juuresta latvaan. Levitä aine koko päähän. Hiero asiakasta vähintään 10 minuuttia. Hieronnan jälkeen asiakas laitetaan joko höyrykoneeseen tai lämpösäteilijään. Annetaan hoitonaamion vaikuttaa 10-20 minuuttia noin 45°C lämmössä , jonka jälkeen tuote emulgoidaan sekä huuhdellaan erittäin huolellisesti.
Kuvahaun tulos haulle haudehoito
Hoitoon tarvitset: shampoo, haudehoitoaine
 värinlevityssivellin, 2kulhoa, klipsuja ja värinsuojaliina



 . 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti