torstai 13. lokakuuta 2016

Paul Mitchell - Awapuhi

Paul Mitchell Awapuhi on hoitosarja, joka kosteuttaa ja hoitaa vaurioitunutta hiusta.
Tehohoito korjaa hiuksia jopa 80%. Sarjan tuotteet käy kaikille hiustyypeille. Tuotteiden syväkosteuttava aines on awapuhi-inkiväärikasviuute, joita luomuviljellään Havajilla aurinkoenergialla. Lisäksi tuotteessa on KeraTrilex-yhdistettä, jossa on kolmea erilaista
 keratiinia, jotka korjaava sekä jälleen rakentavat tehokkaasti hiusta.


Hoitoampulli & hoitoaineet


KeraTriplex-hoitoampulli sisältää keratiiniproteinia, joka imeyyty hiukseen silottaen ja korjaten vaurioitueita hiuksia.
Keratin Cream Rinse-hoitoaine on tarkoitettu hiuksille, joille riittää mieto hoito
Keratin Cream Rinse Repair-hoitoaine hiuksille, joita on käsitelty hieman.
Keratin Intensive-hoitoaine on erittäin käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. Hoitoaine menee syvälle hiuksen rakenteeseen kosteuttaen ja antaen hiukselle kiiltoa. Käsittely hoitaa ja korjaa rakennetta välittömästi.




Hoito

Aloita hoito analysoimalla asiakkaan hiuspohja ja hiusten kunto. Valitse hiukselle paras mahdollinen hoitoaine. Kastele hiukset kauttaaltaan märiksi. Pese hiukset Moisturizing Lather Shampoolla. Shampoo pesun jälkeen kuivaa hiukset pyyhekuiviksi. Levitä KeraTriplex-hoitoampulli latvoihin sekä pituuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen tee hiuksiin ristipäänjako. Levitä hiuksiin valittu hoitoaine värinlevitystekniikalla. Ensin juureen ja sitten noin 1 cm paksuisiin osiin pituuksiin sekä latvoihin. Kun hoitoaine on levitetty kaikkialle annetaan sen vaikuttaa 10 minuuttia höysykoneessa. Vaikutusajan jälkeen hiukset emulgoidaan ja huuhdellaan huolellisesti pois.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti