torstai 4. toukokuuta 2017

Elumen värjäys

Asiakkaalla oli ennen värjäystä hieman epätasainen väri. Hiuksissa oli helmiäistä, tuhkaa sekä hieman kullan vivahdetta. Hius oli latvasta huonokuntoinen, kuiva ja karkea.

Ennen värin levitystä laitoimme latvaan esikäsittelyksi Elumen Preparen, joka parantaa värin intensiteettiä ja kestoa. Tuote optimoi hiuksen niin, että väripigmentit pääsevät tunkeutumaan hiukseen tasaisesti.

Levitimme värin kuiviin hiuksiin ja annoimme värin vaikuttaa lämmössä 20min. Käytimme SV10 150ml, SB10 60ml sekä AB9 60ml.

Värin vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdeltiin (ei emulgoida), pestiin 2 kertaa shampoolla ja pyyhekuivattiin, jonka jälkeen levitettiin Elumen Lock, joka auttaa väripigmenttien pysyvyyttä hiuksissa. Vaikutusaika Elumen Lock tuotteella on 5min. Tämän jälkeen huuhdeltiin ja pyyhekuivattiin ja hiuksiin levitettiin Elumen Treat- tehohoitoaine joka korjaa hiuksen rakennetta.

Värjäyksen jälkeen hiukset olivat aivan erinäköinen. Lopputuloksesta tuli erittäin tasainen ja kiiltävä, hiukset tuntuivat pehmeämmiltä, keltaisuus poistui hiuksesta ja tilalle tuli kylmiä sävyjä.

Ennen
Jälkeen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti