tiistai 25. huhtikuuta 2017

Goldwell - Elumen

Mikä Elumen?

Elumen on Goldwellin värisarja, jolla saadaan puhtaita, hehkuvia värejä ja poikkeuksellinen kiilto sekä todella vahva kesto. Elumenin  sanotaan hoitavan hiuksia. Elumen on allergiaystävällinen värisarja eikä se sisällä fenyleenidiamiineja.

Elumenin toiminta periaate on fysikaalinen. Värjäävä ominaisuus perustuu happamiin, suoravärjääviin väripigmentteihin. Magneettimaisen vetovoiman ansiosta Elumenin negatiivisesti varautuneet väripigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisään, missä ne ankkuroituvat hiuksen positiivisesti varautuneisiin osiin. Koska Elumen värisarjassa ei käytetä hapetetta, niin se ei vaurioita hiuksen rakennetta, se ennemminkin korjaa sekä parantaa hiuksenrakennetta.


Elumen- väri

Hiusten pituus, rakenne, paksuus sekä huokoisuus vaikuttavat värin tarvittavaan määrään. Värimassan täytyy pysyä kosteana koko vaikutusajan, joten värimassaa täytyy olla tarpeeksi. 


Elumenin käyttöohje:

1. Määritä hiusten lähtöväri
2. Shampoo pesu mikäli likaiset hiukset. Huonokuntoisiin
hiuksiin Elumen Prepare.
3. Väriaineen levitys; lyhyet hiuksen 60ml, keskipitkät 80ml, pitkät 120ml väriä
4. Värin vaikutus on 30 minuuttia ilman lämpöä, lämmön kanssa 20 minuuttia
5. Jälkikäsittely
6. Shampoo pesu 2 kertaa
7. Pyyhekuiviin hiuksiin Elumen Lock (vaikutusaika 5 min)
8. Laita hiuksiin Elumen Treat ja Elumen Care



Värikoodit ja sävyperheet
   
Elumen- sävyperheessä on neljä eri ryhmää, joihin kuuluvat 

Light kirkkaana hehkuvia vaaleansävyjä.
Bright muodikkaita ruskeansävyjä.
Deep syviä ruskeansävyjä.
Pure intensiivisiä muotisävyjä. 

Värikoodi 

BK: värisävy/vivahde 
@6: värinsyvyys tai tummuusaste 
 Bright: väriryhmä
5-8: käyttöalue


 Goldwell väripalveluympyrä 

Lähde
1: Konsultointi
2: Värin esikäsittely 
3: Levitys tekniikka
4: Värin jälkikäsittely
5: Värin ylläpito

 Konsultoinnilla tarkoitetaan asiakkaan toiveiden kartoittamista sekä varmistetaan hiusten kunto.



Sarjan tuotteet :


Elumen Prepare:

Esikäsittely parantaa värin intensiteettiä sekä kestoa vaalennetuissa hiuksissa. Preparea käytetään happamuuden lisäämiseen vaalennuksen/vaaleammaksi värjäyksen jälkeen tai esikäsittelyksi vaurioituneisiin hiuksiin. Tuote optimoi hiusten sähkövarauksen, niin että väripigmentit tunkeutuvat tasaisemmin hiuksiin. 

Elumen hiusväri (High-Performance Hair Color):

Ilman hapetetta korkea suorituskyvyn antava hiusväri. Ilman peroksidia ja ammoniakkia tuote antaa äärimmäisen kiiltävän, hehkuvan ja kestävän väri lopputuloksen. 

Elumen Wash (shampoo): 

 Elumenilla värjätyille hiuksille hoitava shampoo. Tuote vähentää väripigmenttien irtoamista hiuksista pesun yhteydessä. (Kotihoitotuote)
Elumen Lock (värisinetti): 

Tuote lukitsee värin hiukseen eli vähentää Elumen- värin pois huuhtoutumista hiuksia pestessä. Käyttö: levitetään tasaisesti 40ml heti värjäyksen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan huolellisesti.
 
Lähde
Elumen Care (kevythoito): 

Hoitosuihke, joka parantaa kammattavuutta. Antaa kevyttä hoitoa normaaleille tai vähän huokoisille hiuksille. Tuote muodostaa ohuen suojakalvon hiuksen pintaan antaen sille kiiltoa. Sitä voidaan käyttää lisähoitona Elumen Treat- hoidon kanssa, jos hiuksen ovat erittäin huokoiset. (Kotihoitotuote)
 
Lähde
Elumen Treat (tehohoito): 

Tuote tukee hiusvärin korjaavaa vaikutusta antaen loistoa hiuksiin. Ihanteellinen huokoisille hiuksille, parantaa hiusten kammattavuutta ja tekee hiuksista pehmeät ja sileät sekä korjaa hiuksen rakennetta. (Kotihoitotuote)
 
Lähde
Elumen Return (värjättyjen hiusten värinpoistoon):

 Hiusvärin poistaja, värin intensiteetin vähentämiseen tai varsinaiseen värinpoistoon. Tuote ei sisällä hapettavia- eikä pelkistäviä ainesosia. 
Käyttö: Värinpoistoon levitetään tasaisesti kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin. Värinintensiteetin vähentämiseksi vaikutusaika on 3-5 minuutia ilman lämpöä, jos halutaan poistaa paljon väriä vaikutusaika on 30min lämmössä. Huuhtele huolellisesti ja pese Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoolla.
 
Lähde
Elumen Clean (värinpoistaja iholle): 
 Tuote on tarkoitettu tehokkaaseen sekä hellävaraiseen Elumen- hiusvärin poistoon iholta.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti